flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулись урочисті збори з нагоди професійного свята

15 грудня 2023, 12:57

15 грудня  працівники суду відзначають своє професійне свято.

Тож сьогодні з цієї нагоди працівники Хмільницького міськрайонного суду отримували щирі вітальні слова від голови суду Олени Павлюк та керівництва міста й району – начальника Хмільницької районної військової адміністрації Богдана Кузнеца, заступника начальника  Хмільницької районної військової адміністрації  Олександра Пузира, голови районної ради Юрія Слабчука, заступника міського голови Сергія Редчика і помічника-консультанта народного депутата України Андрія Барабана. Разом зі словами вдячності колектив Хмільницького суду привітали почесними грамотами й подяками.

Голова суду Олена Павлюк побажала колегам віри, безхмарного майбутнього,  професійного зростання і вручила подяки та грамоти за фаховість, гідне відношення до роботи та постійне самовдосконалення на професійній ниві.

Крім щирих вітальних слів та почесних нагород працівники суду отримали й хвилинку спогадів. Усі присутні переглянули коротеньке відео із моментами колективної діяльності за 2023 рік. І радісні, і сумні – вони утворили цілий калейдоскоп щирих емоцій та натхненної праці.

Ще раз зі святом, колеги, і нехай наступне професійне свято відбудеться у такому ж професійному складі, і з більшими причинами на святковий настрій, у країні без тривог та з переможними здобутками!

Пресслужба суду.