flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області висловлює співчуття з приводу смерті судді у відставці Клімика Костянтина Олександровича

04 січня 2022, 14:52

Колектив Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області у глибокій жалобі з приводу передчасної смерті колишнього голови Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області, судді у відставці  Костянтина Олександровича Клімика.

4 січня 2022 року зупинилося серце   Клімика Костянтина Олександровича.

Несподівана смерть – на 58 році життя, це гірка непоправима втрата для рідних, близьких, колег і друзів.

Нехай добрий, світлий спомин про Костянтина Олександровича назавжди залишиться у серцях рідних, колег,  усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була важливою у житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!

У нашій пам’яті Костянтин Олександрович назавжди  залишиться  добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлого. Вічна світла пам’ять нашому колезі і другу.

Поділяємо біль та горе рідних!

 Прощання відбудеться 06.01.2022  о 12:30 на  кладовищі  по вул. Чайковського м. Хмільника.

Пресслужба суду