flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомляємо про відновлення відправки поштової кореспонденції суду

05 жовтня 2022, 10:00

Шановні громадяни, учасники судових процесів!!!

В зв'язку з надходженням поштових марок від ТУ ДСА в Вінницькій області, повідомляємо про відновлення відправки поштової кореспонденції суду.

Для своєчасного повідомлення про день та час судових засідань просимо використовувати сучасні альтернативні способи для отримання повісток, повідомлень та іншої  інформації із суду,  в тому числі процесуальних документів (копій судових рішень, виконавчих листів тощо), а саме:

  • при подачі документів до суду надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону;
  • ознайомитись з датою призначення справи до розгляду на веб-сайті Хмільницького  міськрайонного суду Вінницької області у розділі «Громадянам»: Списки судових  справ,  призначених до розгляду за посиланнямhttps://hm.vn.court.gov.ua/sud0227/gromadyanam/csz/
  •  отримувати процесуальні документи  електронною поштою;
  • телефонувати до єдиного контакт-центру судової влади України за номером 044-207-35-46 (безкоштовно по всій території України);
  • отримувати процесуальні документи електронною поштою, або через підсистему «Електронний суд», для чого необхідно:
  1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням https://id.court.gov.ua/.
  2. Для відображення справи у Вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.

       Також при зверненні до суду прохання повідомляти про всі відомі засоби зв’язку - офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів свої та інших учасників провадження.

Пресслужба суду