flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома учасників судових процесів

26 серпня 2022, 08:48

 

Повідомляємо, що в зв’язку з відсутністю в Хмільницькому міськрайонному суді знаків поштової оплати (поштових марок) та видатків на оплату поштових послуг, відправка поштової кореспонденції суду тимчасово припинена.

Копії процесуальних документів (копій судових рішень, виконавчих листів тощо) на даний час можна отримати безпосередньо в суді.

З метою своєчасного повідомлення учасників судового процесу про день та час судових засідань просимо:
• при подачі документів до суду надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи номер свого мобільного телефону;
• отримувати процесуальні документи електронною поштою;
• для отримання інформації телефонувати безпосередньо до суду за номером (04338)2-31-50 (канцелярія суду).

Для безперешкодної комунікації із Хмільницьким міськрайонним судом Вінницької області рекомендуємо користуватися підсистемою “Електронний суд”.
Зі списком справ, призначених до розгляду можна ознайомитись на офіційному сайті суду за посиланням https://hm.vn.court.gov.ua/sud0227/gromadyanam/csz/, у розділі «Громадянам», «Список справ, призначених до розгляду», інформація щодо стадій розгляду судових справ доступна на офіційному вебсайті за посиланням: https://court.gov.ua/fair/. З текстами судових рішень можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Просимо усіх учасників судових проваджень з розумінням поставитися до наявних проблем фінансування судової гілки влади в умовах воєнного стану.


Пресслужба