flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про результати справи

05 квітня 2023, 09:19

Хмільницький міськрайонний суд Вінницької області повідомляє Бабіцьку Віту Павлівну, 03.12.1989 р.н.,  що у цивільній справі № 149/35/23 за позовом представника позивачів Пилипчук Ніни Михайлівни, Бабіцького Олександра Олександровича, адвоката -Мироненка Володимира Олександровича до Бабіцького Єгора Олександровича, законного представника Бабіцької Віти Павлівни, треті особи на стороні позивача без самостійних вимог: Мельник Олена Володимирівна, Мельник Людмила Миколаївна, Орган опіки та піклування виконавчого комітету Хмільницької міської ради Вінницької області, про позбавлення права користування жилим приміщенням, 04.04.2023 було ухвалено рішення, яким у задоволені позовних вимогвідмовлено повністю.                    

Апеляційна скарга на рішення суду першої інстанції подається до Вінницького апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

 

Суддя                                                                     Марина РОБАК